Home  O nama   Proizvodni program   Iz proizvodnje   Otkup sirovina   Galerija   Kako do nas ?   Kontakt
Namazi
Sirni namaz Sastojci:   mlijeko,   mljekarske kulture.   Suha   tvar   min.   30   %. Mliječna   mast   u   suhoj   tvari min.      45      %.      Čuvati      na temperaturi do +4°C.
Sirni Namaz Sirni Namaz
Sirni namaz
Domaći kajmak Sastojci:    mlijeko,    mljekarske      kulture,   kuhinjska   sol   do   2,5   %. Suha   tvar   min.   40   %.   Mliječna mast   u   suhoj   tvari   min.   70   %. Bez     konzervansa.     Čuvati     na temperaturi do +4°C.
Domaći kajmak Domaći kajmak
Domaći kajmak
Paprika    punjena    travničkim sirom i kajmakom. Sastojci:   Paprika   “Somborka”, kajmak,   sir,   kuhinjska   sol   do 2,5   %.   Suha   tvar   min.   34   %. Mliječna    mast    u    suhoj    tvari min.   45   %.   Bez   konzervansa. Čuvati     na     temperaturi     do +4°C.
Punjena paprika Punjena paprika
Paprika punjena sirom i kajmakom
Domaći kajmak
Netto 100 gr.
Netto 100 gr.
Netto 200 gr.
Netto 200 gr.
Netto 500 gr.
Rinfuz
Sirni Namaz Sirni Namaz Domaći kajmak Domaći kajmak Domaći kajmak Domaći kajmak Punjena paprika